skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kovové klepanie Felícia
-> suri: Ani nie cvakanie ale kovové cinkanie ktoré reaguje na otáčky motora.Po pridaní sa zväčší frekvencia.Ono po tej výmene oleja je to tichšie ale robiť to neprestalo.Záhadou je že to nemá žiadny vplyv na chod motora.Ide pekne do otáčok netrhá volnobeh nekolíše.Kolko by mala byť ventilová vôla na zohriatom motore(na prevádzkovú teplotu)???
-> dominique: ty hovoríš kravina ale pár rozvodov na 1,4 fábii po 4-60tkm som menil a boli ako štranky ale to sa dá vyskúšať , výfuk moc nemá kde to musíš vedieť aký je to zvuk , ak to nereaguje na stlačenie spojky tak olej škoda meniť 7
vačka ak by bola vadná tak to robí furt si myslím , zdvihátka vybrať von a pozrieť spodné plochy či nie sú vypadané , inak neviem aký je to zvuk ak je to také cvakanie ako cvaká riadne ko hydroštel tak je to skôr vlastnosť a začína sa to prejavovať a po pár km to bude robiť náladovo furt
vačka ak by bola vadná tak to robí furt si myslím , zdvihátka vybrať von a pozrieť spodné plochy či nie sú vypadané , inak neviem aký je to zvuk ak je to také cvakanie ako cvaká riadne ko hydroštel tak je to skôr vlastnosť a začína sa to prejavovať a po pár km to bude robiť náladovo furt
Ne ne nemyslím.Na prevodovku,spojku to nijako nereaguje.Že by som skúsil vymeniť prevodový olej??Ale raz som stretol felíciu total hrzavú vrakovú a mala podobný zvuk.Je zaujimavé že keď to je studené tak je ten motor v naprostej pohode.Klapka také zvuky nevydáva?Výfuk sa nemožne niekde opierať?Ako poznám že zdvihatká ventilov sú KO?Čo vačka?Nemôže byť vybitá?Čo tá reťaz?Tú síce rozpoznám zvukovo ale aj tak.Na 40 tis je to aj tak kravina
a prevodovka to byť nemôže? skúšaš to zo spojkou?
Problém len pri zahriatom motore ktorý vydáva klepotavý zvuk železo o železo.Ventily nadstavené X krát tyčky vymenené,motor má nebehané 40.tis km ale predtým skoro 11 rokov bol používaný sporadicky.Olej Castrol 10W40.Pri studenom motore je zvuk ok