-> StepaNoFUN 07.03.21 22:53:37: vymazat cookies vacsinou nepomaha, kedze ludia mavaju spravidla len jeden prehliadac a v nom prihlasene vsetky facebooky, google a ja neviem co, takze reklamy su naparovane na uzivatelsky ucet.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Má.
Já onehdá koukal na nějaký dámský prádlo... A pak to na mě svítilo další měsíc
22:41:07 07.03.2021
Matthes, záškodník z TechWebu
-> palinator: Jo no :-D
-> stepan: To me taky napadlo, ale na seznamky jsem necumel 2 roky, co jsem s pritelkyni... Obcas nejakej sexshop, ale nemyslel jsem, ze by to mohlo mit souvislost.
22:38:58 07.03.2021
palinator
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Nechtělo by spíš po těch dlouhejch letech konečně přispět na chod?
22:33:00 07.03.2021
stepan
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Reklamy se zobrazují podle toho, na co se koukáš.
-> U-Geen: Evžo nemůžeš tu pouštět jiný reklamy než flirt moms, najděte si mamku a zamilujte se? Když čumim na forum vedle přítelkyně, tak se děsim jak to budu vysvětlovat, až si toho všimne :-D
-> Tuner#2: jenze ja to vzdy mel podle nejnovejsich a na sipky jsem neklikal..... a chache prohlizece jsem taky nemazal.. tzn muselo dojit k nejake zmene na serveru... uz jsem to odklikl sipkou a zas to funguje.... a ani to pod tematem nehazi chybu....
Měl bych takovou prosbu/otázku. Zdejší člen "EDoZoNe" se nějak nemůže přihlásit na svůj účet. Dost dlouhou dobu nebyl aktivní, tak neví, zda účet půjde nějak obnovit, či co. Nebo jestli má zakládat nový účet a pak by někdo případně přesunul kartu auta tam?