Přesunuto z tématu
Znáte někdo člena Quattro ???...
Zdravím, neznáte ho někdo ?
skoda-virt.cz/cz/.../1510
4
28.9.2012 jsem s ním uzavřel obchod - on mi nabídl lambda sondu na felicii MPi za 300,-+ pošta. Tentýž den jsem mu poslal 380,- na účet s tím, že on ji pošle co nejdřív... "týden" uplynul, lambda nikde... psal jsem mu několik SZ, které ač tu byl nečetl... pak mi napsal, že ji už poslal a že myslel, že už mi došla... že když mi do 10.10 nedojde, pošle mi druhou doporučeně... samozřejmě do dnes nic nemám. Vždy když jsem po něm chtěl č. balíku, nedostal jsem... od 11.10. sem přestal chodit... zkoušel jsem mu několikrát volat i psát sms. Telefon nebere, nebo je vypnutý, na sms nereaguje. Ale prachy sbalil....
Už mě tenhle nespolehlivej člověk začíná s*át, nejspíš se s tímto budu muset obrátit na policii. Máme jeho č.účtu - tím pádem lze zjistit kdo je vlastník... Pokud ho někdo znáte, tak mu prosím laskavě vyřiďte, že pokud se mi do čtvrtka neozve, v pátek půjdu na policii... věřím, že mi pomůžou. To stejné jsem mu psal i do sms, chtěl jsem to s ním probrat i po telefonu, aby pak neřekl, že jsem kua, že jsem ani nedal vědět...