skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3538 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.12.2013 do 12.05.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.05.25 20:49:35: jop slabý kontakty
Já mám tuhle. Jako ještě by to mohl být problém v té flexe, ale s nabitou bateriií to jede normálně, jak se trochu vytříská tak to okmžitě vypíná ochrana proti přetížení. www.lidl.cz/p/.../p100382
710
já na tu černou flexu mám jen tu 4ah ale mám ji jen na to když nechci na nějakou krátkou práci tahat kabel. Nebo když jsme si narezaval roxory aby se mi vešly do auta. Jinak ono tak záleží na řezným kotouči. Nejvíc se mi osvědčil od Berneru. Nejhorší z Hornbachu
Ale přijde mi že ta výdrž baterie nějak klesa
Ale přijde mi že ta výdrž baterie nějak klesa

-> Nwkt 11.05.25 20:26:26: Ty stary taky rikas stara nebo si to chytil ode me?
Jinak ta zataven baterka, to byla stara verze se slabejma kontaktama?

-> saskyn2: stará brousila trámy a zdělala na 10m trámu 2x 8Ah a 3x 4Ah
když opominu že jednu 8Ah ještě do tý flexy zatavila 

tak plotostrih asi dobrý, baterka kapacitou taky. ta strunovka je taková dětská,ale na obsekani plotu a záhonů. děti si to zkousely a bavilo je to. za ty prachy asi nemá cenu resit
-> Syny: řezal nějaký plechy, po cca 15 minutách se flexa začala vypínat sotva to člověk položí kotoučem na plech. Baterka sice ukazovala že je ještě dobrá, ale nabíjela se pak snad hodinu

-> saskyn2 10.05.25 19:41:02: Ja s cernou aku flexou bez problemu narezal a obrousil mrte veci a to mam jen 5 ks 4Ah baterii. Cos s tim delal, ze 8Ah te prislo jako bida?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 10.05.25 19:23:31: 8ah ve velkým černým vydrží přezout návěs za kamion

-> saskyn2 10.05.25 19:41:02: tak treba u Milwauke je 8Ah do flexy dobra. S 12tkou uz bych se nechtel tahat.
Ale treba strunovka je jina liga. Tam je tech 8 fakt hrana pouzitelnosti. A jeste to musi bejt ta lepsi.... Ale ta kombinace, co mam ted mi i na strunovku staci. 8Ah zlikviduju, dam nabijet a pouzivam 6Ah nejvyssi radu. Nez ji vyflakam, tak je ta 8Ah na 80-90%, takze zpatky ve hre...
Ale treba strunovka je jina liga. Tam je tech 8 fakt hrana pouzitelnosti. A jeste to musi bejt ta lepsi.... Ale ta kombinace, co mam ted mi i na strunovku staci. 8Ah zlikviduju, dam nabijet a pouzivam 6Ah nejvyssi radu. Nez ji vyflakam, tak je ta 8Ah na 80-90%, takze zpatky ve hre...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo 8Ah v rázáku vydrží celkem dlouho, ale ted jsem něco řezal aku flexou a tam to je teda bída.
Tak sem dneska prezul dve auta a baterka 8 Ah furt v zelenym 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.05.25 22:41:22: pokud jsou správně dotažený tak je dává i zelenej aku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.05.25 20:59:43: jenže ten silnej je dvakrát tak velkej/těžkej 

-> Vojťas: Hh ja mel predtim zelenej vzduchovej a ten kolovy srouby daval v pohode no.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to bude tim ze tim mym zelenym razakem se to povolit nedalo. Nebylo mi prijemny to nechat mlatit, tak sem nasel jiny reseni 

-> Vojťas 07.05.25 21:45:05: Setri to cas i energii... Kdyz jsem menil kola bez razaku, tak jsem byl zpocenej jak vepr. S razakem s prstem v nose a jen dotahnu momentakem...
-> Nwkt: tak na jeden dva srouby to stacit bude ne?
-> Vojťas: na flexu 8Ah a ještě je to málo
Kurva, tak potrebuju sice jen druhou aku vrtacku, ale nakonec sem tam bouchnul i ten utahovak kdyz mi ho ukradli, na nejaky blbiny kolem baraku, redukci na bity aby sly i vruty do dreva? no a ta flexa taky vypada dobre
Kdyz k tomu vezmu 4Ah baterku klasickou, tak to bude v pohode ne? Mlada ma jeste narozeninovou slevu 300
Velkej utahovak mame v praci, a kola stejne povoluju a utahuju trhakem.
Popravde nevim co vsichni s tim povolovanim a utahovanim kol razakem mate. Nez zvednu kolo tak o ctvrt otacky otocim timhle a muzu smele povolovat cimkoliv co mam po ruce a nemam vojebany srouby od razu z utahovaku.
www.ahprofi.cz/trhak-klou bovy-1-2-610-mm-b267

Popravde nevim co vsichni s tim povolovanim a utahovanim kol razakem mate. Nez zvednu kolo tak o ctvrt otacky otocim timhle a muzu smele povolovat cimkoliv co mam po ruce a nemam vojebany srouby od razu z utahovaku.
www.ahprofi.cz/trhak-klou bovy-1-2-610-mm-b267
-> Syny: Na to kup fakt ten velkej
-> Nwkt: No ty kola, ktery zelenej neda 

-> Syny: Co od ní čekáš? Já mám ten největší a tenhle střední předchozí verze, kde jsem předělal hlavici na klasickou. Ale na kola beru vždy ten velkej. Tenhle střední tak na plasty pod autem, kolem motoru apod.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.05.25 20:59:43: jenže ten nechces tahat v ruce pokud to neni nezbytny
-> Nwkt: A stoji za to?
Za me vyhozeny prachy teda, kdyz existuje ten silnej...
-> Syny: Normálně měli v prodejně ještě teď po práci
-> vhml 07.05.25 13:06:19: když ty kola nedotahuje ............. tak si s nima poradí i malej černej na bity s patřičnou redukcí 

-> vhml 07.05.25 11:05:40: já bral dva :D ještě jsem vyhrál za nákup extra kupon na 300 slevy tak jsem to aspon využil

Uvidíme jaká bude realita, velkej černej je nesmyslně těžkej na přezouvání a zelenej obvykle nějaký kolový šrouby nepovolí.
-> vhml: Ze bych taky vzal? To je celkem pekna cena :)
-> Bery: Jasný, to je vždycky, že to objednáš a do týdne to zlevní. 

-> stepan:
díky za nabídku,
slevu taky nestihnu, myslím, že už balík dorazil. I bez slevy je to za třetinu, než co jsem vybíral, takže to asi nemá cenu řešit. Né že by měl člověk na rozhazování, ale naházel jsem to o víkendu do košíku, protože už jsem nad tím váhal dost dlouho...
díky za nabídku,
slevu taky nestihnu, myslím, že už balík dorazil. I bez slevy je to za třetinu, než co jsem vybíral, takže to asi nemá cenu řešit. Né že by měl člověk na rozhazování, ale naházel jsem to o víkendu do košíku, protože už jsem nad tím váhal dost dlouho...
-> Bery: A jestli sis to ještě neobjednal, tak dnes mají 20% slevu na nůžky a plotostřihy.
Jestli se nepletu, tak tu máme novej kompaktní rázáček na 20V pro ty, kdo si nechcou kupovat ten velkej anebo maj jen 20V baterky jako já
www.lidl.cz/p/.../p100388 571?srsltid=Af...
www.lidl.cz/p/.../p100388 571?srsltid=Af...
-> Bery: Lidl má dvě řady, 12v a 20v. V rámci každý řady je všechno kompatibilní. Smart baterie jdou nabíjet obyčejnou nabíječkou, obyčejný smart nabíječkou... A všechny jdou do všeho, pominuli to, že třeba 2Ah baterie je do flexy málo, ale fungovat to bude.
PS: můžeš se stavit vyzkoušet si ten plotostřih, mám ho.
PS: můžeš se stavit vyzkoušet si ten plotostřih, mám ho.
-> Bery 03.05.25 08:20:45: ten obycejnej (ne teleskopickej) aku plotostrih Ti na vyzkouseni mohu pujcit. Ja ho "potrebuju" / pouziju jednou za rok a polikviduju s tim serik... Kdysi jsem ho koupil, protoze jsem potreboval polikvidovat 2 thuje a baterku s nabijeckou jsem mel, protoze mi zbyla z nejaky nepovedeny flexy z prace.
-> StepaNoFUN: to bude ono, díky za potvrzení
-> Bery 01.05.25 16:42:03: Pokud je to stejný napětí a stejnej výrobce - když mluvíš o Lidlu, tak asi Parkside, tak je to kompatibilní.
Předpokládám tohle - www.lidl.cz/p/.../p100386 058
a tohle: www.lidl.cz/p/.../p800008 565
a tohle: www.lidl.cz/p/.../p100370 678
Předpokládám tohle - www.lidl.cz/p/.../p100386 058
a tohle: www.lidl.cz/p/.../p800008 565
a tohle: www.lidl.cz/p/.../p100370 678
tak ja taky podlehnu. potřebuju 2x- 3x do roka ty teleskopický nůžky..respektive plotostrih a asi aku strunovku. akorát ty baterky a nabíječky- to je kompatibilní? 1 baterku vezmu navíc a mělo by to pokrýt moje potřeby
-> CHIP: -> Eidy: -> charon: Tak to mám radost, mě mají dojít tanhle týden... V pátek bylo -10%, tak jsem se nějak rozšoupl... 

-> CHIP 11.03.25 06:49:48: Tyhle pouzivame u tchyne na chatě a jsou to nezmaři teda ... Takže i já potvrzuju
-> CHIP 11.03.25 06:49:48: Potvrzuju. Máme je už pár let a fungujou skvěle.
Používám pákovky:
www.lidl.cz/p/.../p100385 203001 typ Amboss.
A musím říct, že co se vleze mezi čelisti, tak to přešmikne jako nic.
www.lidl.cz/p/.../p100385 203001 typ Amboss.
A musím říct, že co se vleze mezi čelisti, tak to přešmikne jako nic.
-> Bukaj 07.03.25 07:39:05: To je prauda, mám polohovatelné pákovky a rozstříhal jsem jimi nemalej vánoční stromek včetně kmínku, zůstalo mi jen asi 80 cm, na které jsem nůžky nerozevřel. Zajímavé, co to všechno skousne. 

-> Klubko_ 06.03.25 08:44:24: Protože abys tím mohl střihat živý plot, tak potřebuješ někam dát ruce (ergonomie), někam dosáhnout (délka) a taky mít trochu švunk (nestříháš papír nebo vlasy, ale nesourodou hmotu, která občas klade velký odpor, občas nic). Takovéto nůžky se používaly k střihání živých plotů před nástupem motorových a elektrických plotostřihů, dnes je to tak pro zastřihávání menších tvarovaných rostlin (různé koule a jiné geometrické tvary), ale živý plot by s tím střihal leda blázen nebo někdo, kdo na to má měsíc...
... a na centimetr silné větve není ani motorové nářadí - u tvarovaných živých plotů se počítá s řezem minimálně jednou za sezonu (lépe 2-3x) - tedy pár milimetrů silné přírůstky.
-> isti 03.03.25 19:28:51: Takovéto poškození vzniká právě ve chvílích, kdy se ostří zkříží v důsledku vyosení při nesprávném použití (použití k nesprávnému účelu), není to materiálem...
Na silné větve jsou "pákovky" www.fiskars.cz/vyrobky/.. ./nuzky-na-silne-vetve
... a na centimetr silné větve není ani motorové nářadí - u tvarovaných živých plotů se počítá s řezem minimálně jednou za sezonu (lépe 2-3x) - tedy pár milimetrů silné přírůstky.
-> isti 03.03.25 19:28:51: Takovéto poškození vzniká právě ve chvílích, kdy se ostří zkříží v důsledku vyosení při nesprávném použití (použití k nesprávnému účelu), není to materiálem...
Na silné větve jsou "pákovky" www.fiskars.cz/vyrobky/.. ./nuzky-na-silne-vetve