Rada Gps Navigon

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 09.07.2012 do 09.07.2012, založil/a ogi
řadit dle data
22:34:02
09.07.2012
ogi
Jo, blbě jsem to napsal. Aktualizoval jsem mapy, respektive jen jsem ty nové(včetně všech souborů, které jsou součástí tý aktualizace) nahrál na paměťovku. Ten kámoš, co od něj ty mapy mám, to nahrával do mobilu a tam mu to normálně chodí...
21:31:08
09.07.2012
StepaNoFUN
-> ogi: Moment... Nějak se v tom ztrácím... Aktualizoval jsi software navigace, nebo jenom mapy?

Pokud software, tak mi není jasný, jak se jde vrátit ke starší verzi... Tudíž předpokládám, že se jedná jenom o aktualizaci map.

V tomhle případě budeš muset asi hledat nějakej crack, jelikož ty navigace jsou obecně poměrně dobře chráněný proti nelegálním aktualizacím. a myslím, že Tvoje navigace porovná licenční číslo mapy s licenčním číslem navigace a jelikož se rozcházej, tak následuje restart...

Osobně mám Garmina (a aktualizace Evropy neřeším, jelikož je mám doživotně zdarma - ehmmm... Tedy v ceně navigace...), ale tu jejich ochranu bych nechtěl prolamovat. Vypadá to docela složitě a něvěřím tomu, že to někdo prolomil... I když... Nic není nemožné. :-) Jenom UPC (co vím) nakonec po roce pokusů stejně vzdali...
19:02:51
09.07.2012
ogi
Zdarec chlapi. Potřeboval bych poradit ohledně navigace Navigon Primo. Mám od kámoše aktualizaci map (verze Q1 2012). Koupil jsem SD kartu(do interní se nevešly), nahrál jak mapy tak data. Ale když zadám cíl a dám hledat trasu, navigace se restartuje. Dělá to jen na tu novou verzi SW. Když přepnu na starý SW Q3 2009, tak to normálně maká. Ale při nastavování to ten novej SW normálně najde, vybírat můžu ze všech map.

Neví někdo, kde by mohla být chyby?

V pondělí jedu na motodovču do Rakouska, tak bych to potřeboval rozchodit. Rakousko mi sice maká, to bylo v základu, ale pokud pojedem přes Německo, tak jsem v řiti...

Dík za rady a nápady
Extreme Tyres