.nejak to musím udelat aspon vím že to nebude žádná pohádka ta výměna.díky
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
přední čelo felicia
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 05.02.2009 do 06.02.2009, založil/a lisakfavo - zrušená registrace
17:50:38
06.02.2009
06.02.2009

lisakfavo - zrušená registrace
díky za podporu
.nejak to musím udelat aspon vím že to nebude žádná pohádka ta výměna.díky
.nejak to musím udelat aspon vím že to nebude žádná pohádka ta výměna.díky23:11:56
05.02.2009
05.02.2009

anubis
no není to tak těžký ale jebal jsem se s tím docela dlouho... je do docela hustě bodovaný takže musíš všechno odbrušovat a když to půjde i odseknout šroubovákem a kladivem... jediný na co dávej bacha tak nahoře jak se to napojuje na vršek podběhů tak tam je to komplikovanější... doporučuju uříznout celej kus z čela a pak ho až sundávat z toho podběhu... a taky se snaž to moc nepoškodit ten zbytek okolo... to radši rozřež to čelo když ho budeš měnit... a zpátky uvidíš jak to půjde... já to čelo už nebodoval já ho dal na šroubky... mám to kvůli tomu že tam půjde velkej motor (mám to na závoďák) a tak chci mít možnost to čelo sundávat...
hlavně s klidem a s chladnou hlavou a bude to ok
já měl chuť to chvílema rozkopat...
hlavně s klidem a s chladnou hlavou a bude to ok
já měl chuť to chvílema rozkopat...19:28:03
05.02.2009
05.02.2009

lisakfavo - zrušená registrace
čau chlapi.potřebuju vymenit na felde přední čelo.je to velka drbacka?nemá nekdo foto nebo nevíte o nekom kdo má fotky v profilech s výměnou?nechce se mi to celé prohledávat.díky i za vaše názory