-> dragon_cb_cz: No myslím že se tam tenkrát dostala přes tátu, ale pokud máš doktorát ze stejného oboru jako ona, tak by tě třeba vzali, akorát asi budeš muset na mateřskou abys dostal půl úvazku
-> dragon_cb_cz 30.01.24 13:25:17: Říkáš neřešíte, ale když máš společnou hromádku tak zase řešíte co si můžete koupit.
Jak tu někde psal Sita ta ženská tomu kolikrát nerozumí, stejně jako chlap těm jejím nákupům. Příklad: dneska jsem byl koupit výměník na kotel za 6200, pak jsem se stavil na Jarově pro dvě tlačítka na ručku za 2500, pak jsem ještě kupoval něco ve velkoobchodě kde ani neberou karty za 12000. Nevím jestli to berete ještě jako malý nákupy co neřešíte, nebo bych se musel večer zpovídat a vysvětlovat, ten výměník bych asi obhájil když nájemníkům neteče teplá voda

ale ten zbytek nevím, ani jak pozná jestli jsem vybral 12t na díly, nebo si za ně koupil lehkou děvu v showparku. Hlavně na co jí s tím motat hlavu když tomu stejně vůbec nerozumí a asi jí to ani nijak nezajímá.
Jak říkám, nejsem žádný zastánce jednoho nebo druhýho systému a at si to každý dělá jak chce, každopádně co tu lidi psali tak jsem pochopil že většina to má taky oddělený a asi nejspíš vědí proč.