Na stání v garáži mi stačí i dvoukola

ve fabii šel ale tam to bylo sakra citlivý to stačilo jednou protočit kolo a už to ubíralo což bylo úplně super protože se to většinou dělo ve chvíli kdy se to chytlo tak se přidusil motor 

Protože po 150 tisících kilometrech ve Felicii s posilovačem poznám na volantu snad všecko, tak po přesedlání do Volva s hydrem nebo služební Fóbie s elektrikou nepoznám ani prd, jen na mne řve kontrola trakce. Nehledě na to, že jsou všechny tyhle auta nechutně přeposilovaný. 

Nevim, to co píšeš nikde nepozoruji, mám to tak jako píše-> Syny 07.06.22 11:41:32: a myslím že těch aut vystřídám o dost víc než běžný smrtelník.

u toho el serva to jde právě krásně plynule od začátku do konce, i při prudkém pohybu, zatím co hydrauliky při rychlé reakci jde kousek lehce a jakmile narazíš na její limity, tak ti volant ztuhne, což je pro mě celkem uživatelsky nepříjemný, ale tobě to možná připomíná vůli na 120 tak ti to vyhovuje

Právě, moje porucha osobnosti. Cejtím se už na B7, ale ještě si potřebuji něco dokázat s CC.
Tak především zadní náhon a stav těchto aut, mě odrazují. Přeci jen, nějakej manažerskej Superb mladého tupouna moc nepřitahuje, ale Benzínkovej sen je právě R6 v Bávu. Takže dnes už v slušném stavu blbě sehnatelnej, nebo za moc pěnez.