ale ja uz by som Grande za Classica nemenil. A so skodovkami suhlasim s tebou,ze ak skodovka tak iba s motorom vzadu.A inak preco Grande uz pre teba nieje Punto?

ale ja uz by som Grande za Classica nemenil. A so skodovkami suhlasim s tebou,ze ak skodovka tak iba s motorom vzadu.

Ta 2009ka, to je Punto EVO? Je to nezvykle povedené a pohledné vozítko.

(pekná zhoda náhod). Ešte aj farba je takmer rovnaká. Auto skoro totožné, len má už veľké predné svetlá a klímu.
Hlavně už v té době vzhled toho interiéru. 

, páč kolegovo mamka má Punto 1.2 z roku 2009 nebo 2010 (takový to hezký poslední co se snad ještě prodává a dělá se stejný 10 let) a v rodině nejspolehlivější auto, resp. auto bez poruch. Mají 1x Passat a 2x Mercedes (služ. + 1x soukr. kupé)
.
.

Ale už je to teraz aj tak jedno, zvary som očistil a natrel striebrenkou. Či to niečomu pomôže, alebo nie, ukáže čas.

Nechápem, kedy praskla tá druhá, keď o ničom neviem a pri prasknutí tej, o ktorej som písal, to bola dobrá šupa + dopad odlomeného kovu na zem.
Celkom sa mi to páči, ale malý prďuch je krajší, to hej.

ta auta nejsou stavena, aby fungovala desitky let, toho se musi proste po par letech kazdej rad zbavit a koupit novou jeste vic spotrebni srajdu... :) tak je to nastavene a pod zaminkou ekologie jde o totalni likvidaci zivotniho prostredi, kamarad velkej ekolog rika, ze nejekologictejsi je felda na LPG a udrzovat, co nejdyl a to ani neni skodovkar :)