Zkusim to zejtra pujcit kamosovi, co jezdi vydechlym transitem, at mi rekne nazor... Ja to fakt muzu mit zkresleny a druhej kolega, kterymu jsem rikal, at to zkusi, tak rikal, ze jezdi taky Volvem, co ma asi 150 kW

Trochu zanesený jsem to měl i u Volva...
ale stejně bych řekl, že ten rozdíl je příliš velký. Upřímně se mi lépe jezdilo i s Partnerem DV6 66 kW. To, že se atmosféra musí točit víc, to chápu, ale že to auto má problém zrychlovat do mírného kopce na trojku, když vyjíždím z obce, to mi nepřijde normální. Kamarád míval 323 1,9 benzin a to jezdilo daleko líp (84kW tuším).
Jinak myslím, že se tam dlouho olej neměnil, tak přes rok
Podezírám předchozího řidiče, že na to sral a jen na počítači resetoval interval...

Ja tedy nemam s mazdou zkusenosti, ale to je jak nase prvni pocity s Lancerem vs. Felda mpi 40kw. Jsme si rikali,ty vole to snad jede hur jak felicie.Jenze felda pred 4000 umre a u Mitsu po sepnuti Mivecu ten motor teprve ozije

ale časově jsem na tom ted blbě ( jak jinak) 

Co je to za historika?

. V zimním období miluju časovatelné nezávislé topení. Za mne spokojenost. Jen klasický neduh Japek,korozivý mor,o sobě ve stopovém množství dává vědět.