Sousedova Mazda 6

hned bych bral.. vypadá slušně

Nám se ten Lancer vždy prostě líbil vzhledově a nemá to ještě milion elektrických nesmyslů
Víc bych v tom nehledal
A na EVO fakt finance nebyly a jako daily je to nesmysl

Ne samozřejmě každému vyhovuje něco jiného a nijak ti to nehaním
Jak říkám z mého pohledu je auto bez turba v dnešní době nepoužitelný, v ta cx5 je jinak jinak hezká, tak ten skyactiv je něco co bych prostě nezkouskul.

I když možná by aspoň hned neodpalili spojku. Hele zkušenosti s tou mazdou nemám. Ty byly cenově jinde, než mitsu. Výkon se hodí určitě vždy, ale u nás ho oželím výměnou za jednoduchost tý naší atmosféry. Do 3000ot v poho na cestování a i fajn spotřeba a kdyžtak o kvalt podradim. Nejčastějii s tím stejně jezdím 10km do práce, když nejedu na kole. Takže nafta úplný nesmysl. A turbo benzínu nevím,jestli takový posousty taky dělají dobře. A vopatrne s tou Dácii.Ja s ní teda zkušenosti nemám,ale až chcípne felda, tak Joggera bych asi jako druhý rodinný auto k Lanceru koupil

Když jsme poprvé vlezli z feldy 40kw, která má většinu výkonu dole do 1,6 Mivec 86kw, tak to pocitově zase tak lip nejelo( fungl novej motor jsme nevytaceli). Ale když se to pošle za 3500 a přepne časování, tak se s tím dá předjíždět v poho. Holt to nefunguje pružně z každých otáček jako turbo.Když jsem měl nedávno půjčeného xceeda 1,6T, tak to jelo oproti atmosféře všude i na sebemenší tuknuti do plynu. To prostě nejde porovnávat.
ale je to ještě čerstvý tak to raději nebudu veřejně ventilovat

a pochopíš hned co je špatně.

V Joggurtovi jsem už seděl. V té edici exkréme a přišlo mi to v pohodě.

Jen jsem nahodou narazil na inzerat tohodle auta a docela se mi libi jak zvenku, tak zevnitr (coz se mi u moc aut nestava). Tak mi prave jen zajima jestli je to tak uzasny, jak jsem o tom cetl nebo ne...

Cetl jsem na to samou chvalu, ale spis by me zajimal opravdu nazor nekoho, kdo s tim ma zkusenost.