-> King 28.12.14 00:33:23: Já jsem byl přímo na Mobisu a taky dobrý (ohledně dílů do montáží).
Repase dílů přímo na skladě od světel, až po nápravy, posilovače brzd, řízení atd. Vyšlo to levněji než to posílat zpět kontainerem. Takže se třídilo co půjde zaskladnit (toho bylo samozřejmě velká většina) a co na repas. Převážně bylo avizováno od výrobce jaká manip. jednotka obsahuje vadné zboží ještě než to sem vůbec dojelo. Všiml jsem se, že nejvíce se tam repasovalo na aktuální i30ku. Nejkurioznějšší u nové i30 bylo, že se poškozoval plast světel vlivem nemrznoucích směsí do ostřikovačů (zejména v severských destinacích), takže si poslali narychlo dvě pece na kuřata a tam se světla dopejkala na plechách (taky na kuřata) po přesně určený čas a teplotě včetně kablíků, žárovek a gumového těsnění pod světly (dle instrukcí zadavatele). Namátkově se pak vzalo světlo z každé várky a postříkalo se lihem v rozprašovači, co to udělá. Znovu opakuji, že to bylo dle instrukcí výrobce. Třeba už změnili recepturu plastů, kdoví.
Jinak co se týká staršího SUV, Santa Fe, tak se před pár lety flákalo na auta taky co jim přišlo pod ruku, jiný ET vpředu vzadu a rovnou se to tak i objednávalo.
Není to JPP, u toho jsem přímo byl.

Ještě mám jednu perlu, ale to si nechám pro sebe.