Domnívám se, že musejí být schované uvnitř světel a světla se mi demontovat nepodařilo - on se snad kvůli vyndání světel musí sundat nárazník, nebo nevim...

A ten na pacce blinkru je stejne na pikacu... Co jsem s tim jezdil v Octavii, tak me spis sral. To u Passata je to o dost lepsi.
dobrej je na to tempomat co zatím nemáš

A jakej rozdil ve vykonu je mezi PD a CR? To by melo byt celkem stejny, ne? Mozna bude drobet jinak krivka vykonu/kroutaku, ale asi ne nejak zasadne...
hele 4ka je na město akorát, když držíš těch 60

Jinak bych se tomu vubec nebranil.
A je pravda, ze mi to chvilema prislo slaby, ale to byla 4kola, kde si s sebou tahas jeste asi o 200kg zeleza vic (nebo kolik).

ten 5q by mě fakt sral

To si myslim, ze je celkem obstojny skore.

V podstatě jsem rozmejšlel, že si nechám novější CRko, ale nakonec právě ty xenony jsou to co mi na tom chybí ze všeho nejvíc, jejich zástavba je složitá a rozhodl jsem se že raději oželím lepší motor. No na spojce je špatné to že je to 228mm, zatím co 6Q má 240mm, takže tomu odpovídající přenos síly a životnost. Jinak jestli je to čistokrevnej trendline tak asi nebude ani loketka. Ale jo, oproti cordobě to je velkej skok kupředu a dá se s tím žít i bez těch xenonů

ten 5q by mě sral teda