skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volvo, Saab a jiná sobí spřežení...
-> Jirik_Tuňák1983: Ale tak voboje, ale začal bych klidně jen tím znakem 

-> dragon_cb_cz 08.04.15 12:36:58: Ten voseyk a nebo ten znak? 

-> Jirik_Tuňák1983: Joooo, tak ten se mi líbí taky 

Tohle eRko je dobrý.
Ta kolesa by mi pásla, ale nejvíc je ten znak s tím parohatcem. 
forums.swedespeed.com/sho wthread.php?212241-V70...

forums.swedespeed.com/sho wthread.php?212241-V70...
-> Jawák: to byla díra v nádrži, ne? 

-> francomk:
-> Luky: Asi úplně ne.. ale možná by si s něčím takovým ty svoje trasy prodloužila..

-> Luky: Asi úplně ne.. ale možná by si s něčím takovým ty svoje trasy prodloužila..

Toto auto som mal požičane, natankoval som za 15€ a najazdil 40km
www.aaaauto.sk/sk/.../car .html?id=4244474...

www.aaaauto.sk/sk/.../car .html?id=4244474...
-> francomk: no třeba by nakonec byl manuál
Na mobile.de jsou i f plynu, tak to bych jezdil za půl darma
-> Jozka: to ona by to zvládla, ale na ježdění kolem baráku a na nákupy na krátké trasy to asi nebude úplně ono?! I když pětiválec, mmmmm

-> Jozka: to ona by to zvládla, ale na ježdění kolem baráku a na nákupy na krátké trasy to asi nebude úplně ono?! I když pětiválec, mmmmm

-> Jozka: To musí byť inačí žrebec! 

-> Luky: Když zmákne tebe, že by nezvládla 220 koníků..? 

-> Luky: Pán je fajnšmeker
Automat pre manželku je vítané plus, u mňa by letel von oknom 

Přemýšlím nad nějakým vozítkem pro manželku, tohle je moc hezký, ale nevím jestli to není trochu přehnaný
www.sauto.cz/osobni/.../1 6036791?goFrom=lis...

www.sauto.cz/osobni/.../1 6036791?goFrom=lis...
Je v dnešní době pičovina Volvo S60 2.5T AWD man. předchozí ženerace? Teď jsem natrefil na solidní kousek. Kolik je tam olejová náplň a jaká je životnost haldexu?
-> U-Geen: Já chci Saaba, ne Saabaru 

-> francomk: V pondělí se jedou jedním svízt, tak jsem zvědavej.. Jinak na typický bolístky bude asi lepší to Volvoforum..
-> dragon_cb_cz: me to teda nijak zvlast, treba v te posledni generaci, napadny neprijde... jasne, diky TMIC je tam schranka na dopisy, ale to je tak vse :) (tohle je jen WRX, ale STi mylim nebylo vzhledove jiny) en.autowp.ru/subaru/.../p
ictures ... nebo ze by v tehle modifikaci? :)) en.autowp.ru/saab/.../pic
tures
-> U-Geen: to WRX STi právě až tak nenápadný není, což je jedna z věcí, která se mi na švédech tolik líbí....
-> Jarda/felda: jj idealni, pro rodinku WRX STi Combi, takovej tichej nenapadnej... splasenej kombik, podobne jako turbo saaby, jen s nahonem na spravny kola
-> Jarda/felda: Nějak mě neláká.... První volba je Saab, minimálně Aero, lépe Hirsch. Druhá pak nějaké hodně plnotučné Volvo.
-> francomk: Já se rozhod, že si jednou v životě koupim auto, u kterýho spotřebu fakt řešit nehodlám... Když budu zrovna sociální a budu potřebovat jet daleko, tak holt oktávkou.... Jinak ať to žere třeba i trávu okolo silnce 

-> Mr_Kubas: S60 s D5 je velmi slušné auto ale určite to nie je na krátke trasy. Popýtaj sa na českom a slovenskom Volvoklube, osadenstvo ti tam určite poradí 
Prípadne sa popýtaj aj Davida29, má síce S80, ale je to tá istá technika.
-> dragon_cb_cz: S60/V70 je snom aj pre mňa, v benzíne s LPG. Ale vzhladom na financie a fakt, že trasy dlhšie jak 15 km jazdím málo, to má čas. Radšej miesto toho zatial plánujem Civic 6g 1.5 (84kw) sedan a do plynu

Prípadne sa popýtaj aj Davida29, má síce S80, ale je to tá istá technika.
-> dragon_cb_cz: S60/V70 je snom aj pre mňa, v benzíne s LPG. Ale vzhladom na financie a fakt, že trasy dlhšie jak 15 km jazdím málo, to má čas. Radšej miesto toho zatial plánujem Civic 6g 1.5 (84kw) sedan a do plynu

-> francomk: Možná, co já vím... já chci plnokrevníka Sobíka a kdyby se náhodou nezadařilo, tak nějaký plnotučný Volvo, ideálně V70 

Máte někdo osobní zkušenosti s tou S60 r.v. 2005+? Časem bych po ní rád pokukoval, ale neznám nikoho, kdo by s Volvem měl zkušenosti. Asi ideálně tu D5, slušný výkon a podle spritmonitor.de není na tom nejhůř ani spotřeba.. Co jsem namátkově koukal na sauto.cz, tak většina kolem roku 2005 a novější už dávno atackovala 200t km, ale předpokládám, že Volva jsou celkem držáci, ne?
-> dragon_cb_cz: Omyl, S60 je posledné poriadne Volvo, do ktorého ešte nevstupoval Ford. S60 by som sa nebránil, mne sa páči
S40 II už bola PSA mrdka

S40 II už bola PSA mrdka

-> David29: Tak S60 je hlavně víc Ford než Volvo co jsem zjišťoval...
-> U-Geen 22.05.14 09:20:05: Porád vlastní Olvo indiáni?
-> Jirik_Tuňák1983: no protoze to patri spis do tematu jaky jiny auto nez volvo se vam libi :) nicmene aktualni volva hlavne nizsich trid se mi libej dost. hlavne C30ka
Já ale poukazuji hlavně na BSR Stage XY u těchto aut a vy tady melete něco o generacích, kooperacích a vzhledových odlišnostech.
S60 je taková "nedoděláná" S80. Skoro za stejný peníze a podobná jako S80, ale krapet menší a je snad o třídu níž..
A jak naběhla nová výroba S60 a S80 (tuším 2005 a výš), tak je mezi nimi víc rozdílů a S60 se mi nelíbí vůbec
A jak naběhla nová výroba S60 a S80 (tuším 2005 a výš), tak je mezi nimi víc rozdílů a S60 se mi nelíbí vůbec
-> dragon_cb_cz: Přesně, různé generace splácané z různých automobilek jenom ne volvo

-> Jirik_Tuňák1983:
Já skončil s obdivem vikingů u V70 I.gen.
Já skončil s obdivem vikingů u V70 I.gen.

-> Jirik_Tuňák1983: Až na to že S40 a S60 nejsou Volva 

-> dragon_cb_cz:
Jojo, a navíc je asi tenhle kus denně v provozu. Byl jsem tam dva dny a viděl ji vždycky jenom večer.
Jojo, a navíc je asi tenhle kus denně v provozu. Byl jsem tam dva dny a viděl ji vždycky jenom večer.
Mě se dycky líbila Volva S40 nebo S60 s laďunkem od BSR. 

-> jans: To je až neslušně krásnej krabicoid... paráda 

Trochu oživím téma, tuhle 240 jsem včera viděl na jižní Moravě.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : volvo je na prd tam nist nefunguje 

Ale hovno 

-> Syny: nearly

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kvůli tchýni by Luky asi koupil tohle auto.bazos.cz/inzerat/...
/Aixam-400.php Měla by to i na hlínách, takže by nemohla pyskovat. Ale když ona s tím bude jezdit i manželka. Tak to pak chápu. Ale to bych snad zainvestoval do 2 aut.