Píše se konektor nebo connector, ale to asi taky tvoje učitelka na češtinu sama nevěděla co?

Ad dotaz: pružina prasklá není?

.

Jinak auta maj vypinatelnej pytel spolujezdce z duvodu mozneho umisteni detsky sedacky na predni sedadlo zady k palubce. Co by se asi stalo, kdybys tam mel decko a pytel nevypl, to si asi dovedes predstvit sam 

ale uz parkrat by se hodila, treba nedavno za Vojnovym Mestcem nehoda, nivou bych to objel kolem po louce a feldou jsem si docela zajel, dnes zas by to ocenil jeden pan, kterej nejak zahadne s OII preskocil skarpu a byl na strani a snazil se vyjet a jen protacel kola, nedavno namrzla cesta a golf 4 nemohl vyjet kopecek - tacili ho dva spolujezdci, tak jsem ho vzal s nivou na lano a jeste jsem mu rikal, ze si ani uzaverku nedavam, jen redukci, ze si ma poridit poradne ruske auto a na nemeckou srajdu a tahnul jsem ho asi kilometr na Vlachovice :)

ale tak vem si, ze na tebe poleti kolo, sklonis se za pristrojovku a odpali to pytle, tak, co te zabije?

Ten se mi líbí taky. Já zcela propadl zvuku foukaného pětiválce sice před nedávnem, ale bublající šesti-, osmi- a víceválce mnou šijí už roky.