-> jans 14.12.23 13:15:33: Fakt
To bych nečekal, že to ještě budou mít, když to nikde není. Ale za tu cenu se budu muset hodně dlouho rozmýšlet. Kdyby to Volvo byla leštěnka, tak neváhám, ale tenhle skorovrak - to mi té nové krytky bude líto 

To bych nečekal, že to ještě budou mít, když to nikde není. Ale za tu cenu se budu muset hodně dlouho rozmýšlet. Kdyby to Volvo byla leštěnka, tak neváhám, ale tenhle skorovrak - to mi té nové krytky bude líto 

a na dobírku beru hodně často - teď naposled například skříňky do kuchyně. Když bych je zaplatil předem a dojely by poškozený, tak bych se musel přetahovat s neznámym eshopem. Pokud to mám na dobírku, tak řeknu, že to nepřebírám a nazdar :-)

a jak jsem zvyklý PIN zadávat nikoli numerickým, ale geometrickým myšlením, tak mne to trošku zarazilo - ale trefil jsem to napoprvé 

Jak píše Syny, to si za chvíli pamatuješ... zato až budeš platit tu dobírku, tak stejně budeš muset tu kartu tahat z peněženky. Teda pokud jsi ještě nenaučil 3410ku NFC 

). A kdybys měl ty platby elektronicky, tak ty reklamace vyřešíš taky líp, protože máš celkem jasný a rychlý důkaz o transakci. Ale pokud mávneš rukou nad provařenejma třema tisícema a necháš to být, tak pak už mlčim, protože tam jsou asi veškerá doporučení a rady zbytečný...

a přinejmenším máš adresu odesílatele, při platbě z účtu nemíváš nic