skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6706 příspěvků (zobrazeno 5901 až 5950) od 19.05.2010 do 08.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Příspěvek smazal moderátor - dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Lubes: přesně toho šedivýho měl můj děda 

-> Lubes: a nebolo by lepsie foto
-> Lubes: fuha :-) asi si v lete spravim cyklovylet
-> castrol: V Sebedraží pri Prievidzi :-)....parkujú v jednom dvore nedaleko mojej priatelky tak ich obdivujem :-)....pánko čo ich vlastní je zrejme vyznávač varťasov lebo jazdí na hranatom 353 :-)..ale novší model :-)
-> alpin: Andy šak ty to nemáš daleko do sebedražia :-D
-> alpin: Andy šak ty to nemáš daleko do sebedražia :-D
-> alpin: ale ved su na dvore
mas zaujem ??

-> castrol: zozen takeho wartasa
-> Lubes: a kde su tie libovky
2 wartburgy ...jeden na značkách pojazdný zazimovaný a druhý nedokončený,možno že len na diely
-> tatraplan: Kéž by
-> Vojťas: Tak hadráka bych v zimě klidně vytáh, tam nemá co shnít, leda tak potahy
ale tohle je fakt mimo moje chápání.

-> Vojťas: Tak hadráka bych v zimě klidně vytáh, tam nemá co shnít, leda tak potahy

-> Don_pepe: já včer viděl oplechovanej Velorex, nebo jestli to byl laminat? ale to se tusim nedelalo. No a nadaval sem teda, jak to muze vytahnout do tech sracek 

-> Don_pepe: No jo to se někdo má, bydlet v monte carlu :-)
-> vhml: díky
-> Don_pepe: www.thetrial.nl/home/merc
ury.asp?page_id=17...
-> vhml: Já o tom vůbec nevěděl, mají nějaký webovky třeba? Škoda že je to takový roztahaný a auta špinavý až po střechu, protože to sou zajímavý stroje...
-> Don_pepe: ve čtvrtek večer dorazí k nám, těším se na ně
-> petr s: jojo
-> Don_pepe: To je křižovatka ve Štítech
Tak on to byl nakonec nějakej závod veteránů z Letohradu do Karlových Varů, volal mi kámoš ať se jdu kouknout, zima, občas projede auto, hnusně že se ani fotit nedá...
-> Luky.: Někdo má i to Porsche jako spotřebák
-> Luky.: U nás se nesolí:) ale i tak... třeba to někde šlohl z garáže:)
-> Don_pepe: copak teplota, ale do tý soli to tahat 

Když člověk foťák nemá, zrovna by ho potřeboval... Venku proletuje sníh, na zemi je ho tak 5cm, je pár stupňů pod nulou a najednou okolo mě projede starý červený Porsche targa BEZ STŘEŠNÍHO PANELU! V něm sedí chlápek v bundě a čepici... Dnes se dějou věci!
-> Pavel P..: Snad se mi někdy povede blížší foto, je to krásnej kousek. Dokonce bych si troufl říct, že je to přesně ten z foto, podle toho spolujezdcovo klobouku 

-> Mr_Kubas: nooo vidíš... to je on, přesně v tej barvě

-> Pavel P.. 20.01.11 21:44:09: Tady jsem našel kousek toho auta, ale mělo by to být ono, co jsem měl namysli...
athlonek.rajce.idnes.cz/M IMONSKE_VALKY_XII.
athlonek.rajce.idnes.cz/M IMONSKE_VALKY_XII.
-> Pavel P..: No jo, teď si vzpomínám, že tam na tom je nápis Chrysler. Ale i tak jsem měl pocit, že to má něco společného se Simcou.
-> 1560: Je to Chrysler 180,ktorý sa vyrábal vo Francúzku spolu so Simcami pod označením Chrysler-France
-> Mr_Kubas:
Já sám nevím, co to je :)
Já sám nevím, co to je :)
Simcu jako novou sem potkal dnes v Pardubkách, ještě nemít mobil v batohu:(
-> 1560: Toto sú fakt pekné autá.Aj môj starý otec ho niekedy mal ,len v červenej farbe.
-> Mr_Kubas: Chrysler 180 a byli v hnědý metle, taky jsem jednoho libovýho nedávno potkal.
-> 1560: U nás jezdí jedna podobná ale v hnědý barvě. Taky krásná, jen mít u sebe foťák.
Mimochodem, je to Simca, ne?
Mimochodem, je to Simca, ne?
-> 1560: můj strejda co jezdil na lodi měl lahvově zelenýho,fešná kára

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: