kdo rozumí centrálůmvýměny za uni za 500 kilo je pěkný, ale je tam 5 motorků a kdo nezná citoren - nemá dveřní průchodky ale je tam konektor, další kabeláž nejde dát

kdo rozumí centrálům

Na Xantíka mě to stálo tuším 3400,-.

dráhy dlhé a ani som nevedel kedy mi ta rýchlosť zapadla, proste páka nešla ďalej tak to tam asi bolo.. ináč taký 1.4 hdi je tiež fajn motor

Kup si dvoulitrovou naftu od Škodovky, ta je nejlepší. 

A ještě lépe bych si zvyknul na 330d nebo 530d. 

uz som vyskusal rozne motorizacie od PSA, ale napr. na 1,6HDi by som si zvykol velmi rychlo... 

Pro běžnýho člověka je důležitější, že se otočí na pětníku, narve něco do kufru a že to auto nějak vypadá.
Jedeš na spotřebu a jedeš za 6 - 7,5 litru dle auta (benzin), jedeš normálně a jedeš za 8 - 8,5 a když jezdíš svižněji, tak lezeš přes 9. Vše kombinovaný provoz s převahou města a třeba benzínová 1.6, jenomže když jedeš na spotřebu, tak jsi v tom městě za čůráka, protože jsi neskutečná brzda provozu. Přijde mi, že jsou choulostivější na plynovej pedál víc než starý hrkačky. Jsem zpozoroval, že nejvíc leze spotřeba nahoru, když jsi nucen často řadit a nebo cukáš ve městě. Když ale jedeš se starým jednobodem 1.1, tak s tím mužeš jezdit kde chceš a jak chceš a furt to jede za normální litry.