-> Skili: Tohle je taky 95 1.0 33kw

Mám ho pár měsíců. a stálo pár kaček. Skoro bych řekl že už zajímavý auto, na silnicích už nejezdí. Má najeto čerstvě přes 170 000 a čerstvě bez technické a trochu se bojím dál. Auto jako takový spolehlivý, vždycky nastartovalo a dojelo kam mělo, ale je s tím teda furt něco. Jede to, i když teda né moc jak píšeš ty, ale je kolem toho spoustu věcí.. Hnijou dost, přesně jak říkáš, zadní podběhy pod nárazníky, v jednom poděhu mám dírku, druhej tam prostě na prasáka není

řešil jsem to nejtama plechem z obi a kitem s gumoasfaltem a myslím si že by to ještě technickou protáhnout mohlo.. Jsou na tom věci jako Těsnění pod hlavou, homokineťák, manžeta poloosy a pak už jenom "blbosti". Měnil jsem vložky dveří , blatník, blinkry, světla a spínačku. Ty vložky proto protože jedna nefungovala a druhá v zimě zamrzala. V interieru je akorát prasklý plast kolem volantu a vršek šaltrpáky, plasty vyřešila stahovací páska a vršek šaltpáky pro 4 kvalty se mi nepodařil najít. Když už mám příležitost tak se zeptám, za studena si auto občas přidá a má zvláštní volnoběh, co to je?