skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Citroen a Peugeot (PSA)
-> THOMMY : jj, to padá... Větev to vzal k sobě a nějak se s kucíma domluví...
-> Targa: Tamty nedopadly?
Teď jsem nakouknul do konfigurátoru na elektrony.cz a v 15" tam mají ET14, 15, 16, 18, 20mm. U 14 a 15 tam mají "V případě potřeby proveďte úpravy blatníků", u ostatních bez úprav. ET20 tam je docela u hodně kol, takže to by asi nebyl problém, jak jsi říkal, že ty co sis vybral mají ET20.
Teď jsem nakouknul do konfigurátoru na elektrony.cz a v 15" tam mají ET14, 15, 16, 18, 20mm. U 14 a 15 tam mají "V případě potřeby proveďte úpravy blatníků", u ostatních bez úprav. ET20 tam je docela u hodně kol, takže to by asi nebyl problém, jak jsi říkal, že ty co sis vybral mají ET20.
budu kupovat nový letňáky...
jakou značku by kdo doporučil na xáňu??

jakou značku by kdo doporučil na xáňu??

-> Bagrr- máma mele Emu: Takže ta případná doprava do Doks padá?
Tak se konečně sešly holky jedny stříbrný... Podarovaná a dárkyně... Jinak věci pro targu a bobeshe jsou u větve... A bobeshovi se omlouvám, protože štít brzd byl dost zdevastovanej a zrezlej, tudíž jsem ho nepřibalil, tudíž cena klesá za ty drobnosti na 100, což zaplatí targa a pak se kluci vyrovnejte...
-> 1560: Anooooo

Bobesh 26.03.11 10:41:27 napsal:
Náhodou jsem na to narazil včera,kdo pozná model? http://youtube.com/v/BVtH TFWcjYA
SM?
Náhodou jsem na to narazil včera,kdo pozná model? http://youtube.com/v/BVtH TFWcjYA
SM?
Bagrr- máma mele Emu 25.03.11 18:23:45 napsal:
→ Hřib: a zrovna tohle myslim si zamluvil bobesh…
Nee,toto nee,ty malý obyč z kufru nebo z přihrádky,jedno aspoň či oboje. Jsem tu jen na skok,odjíždím do Bordeaux,tak mi nech v SZ č.ú. a já ti to pošlu,jak budu moci,ju?
→ Hřib: a zrovna tohle myslim si zamluvil bobesh…
Nee,toto nee,ty malý obyč z kufru nebo z přihrádky,jedno aspoň či oboje. Jsem tu jen na skok,odjíždím do Bordeaux,tak mi nech v SZ č.ú. a já ti to pošlu,jak budu moci,ju?
Narazil jsem na celkem zajímavé stránky leroux.andre.free.fr/heuh
ist.htm , doporučuju proklikat všechny auta, fakt zajímavé kousky a spousta z nich je focena v ještě zajímavějším firemním depozitáři, kdyby to šlo, tak bych se tam rád podíval.
Vzhledem k místnímu osazenstvu bude nejzajímavější tato čtyřkolka leroux.andre.free.fr/h3q1 7.htm
Vzhledem k místnímu osazenstvu bude nejzajímavější tato čtyřkolka leroux.andre.free.fr/h3q1 7.htm

-> Bagrr- máma mele Emu: Tak o ten plast okolo mi nejde, já chci jen to světýlko samotné.
Ale jak píše Hřib , už mám domluvené výhodné rodinné balení.

Ale jak píše Hřib , už mám domluvené výhodné rodinné balení.

-> Hřib: a zrovna tohle myslim si zamluvil bobesh...
-> Bagrr- máma mele Emu: už má 4 kusy u mě 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak až na tvar toho šedýho plastu okolo je to nemlich to samý co je v xantii break kufrový u vrat...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mě ten odkaz fachčí, máš SZ 

Tak teď náhodou koukám, že ten odkaz nějak záhadně přestal fungovat... tak foto zde:
-> Targa: Ty sloupkový vím, jen jsem si nevybavoval, jestli je i vepředu nebo ne.
-> Hřib: Jo myslím, že taková žárovka tam je. Kolik myslíš, že by chtěl za jedno? Já bych jich využil i víc, ale jde o to, kolik by za to chtěl.
-> Hřib: Jo myslím, že taková žárovka tam je. Kolik myslíš, že by chtěl za jedno? Já bych jich využil i víc, ale jde o to, kolik by za to chtěl.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : podívám se na xsaře jsou myslím stejné, odpoledne jedu k chlapíkovi pro komplet sedačky a tapecy za 1200,- (za to neseženu ani slušné potahy), těch světýlek tam bude mít určitě minimálně 6 - dvě jsou v jednom autě. Je tam celosklo bezpaticovka 5W, je to ono?
-> Targa: větev by teoreticky měl dorazit tento víkend... A tento víkend bych se měl pustit do rozebírání...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : xantie nemaj:) my mame sloupkový světýlka

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 25.03.11 00:05:45: take je aj v 406
-> Bagrr- máma mele Emu: Teď mě napadlo, jaké tam je stropní světýlko? Zajímá mě konkrétně tohle: www.peugeot-club.com/foru
m/files.php?pid=776513... Je to z Peug+Citroen.
-> Bagrr- máma mele Emu: parada.. kdy to budes s auta vyndavat??? nebo kdy tam jede vetev? penize bych ti poslal pak na ucet
-> Targa: samozřejmě... I s originál návodem... Dnes jsem ho zkoušel... Hraje nádherně... Až je mi ho líto prodávat...
-> 1560: to je ale škarede

-> Bagrr- máma mele Emu: a to radijko mas k němu kod?
-> Targa: větrák by měl být v cajku... Na zámek se ti ještě podívám (cena podle stavu 100-150)....
-> Bagrr- máma mele Emu: pokud nebode rezovovat a pofachá tak klido:) muj na nejvyší stupen otaček děla nehoraznej kravál.. jo jinač kdybys měl zamek z 5.vrat cely to co se zacvakava do skoby v kufru..cenu navrhni hlavně musi mit cajk zobáčky co dou do ty skoby ja to tam mam polamany
-> Bobesh: o.k. 300 czechokreditů...
-> Targa: zaslepka jakožto dárek... Ventilátor bych cenil tak 400,- zbytek o.k.
-> Targa: zaslepka jakožto dárek... Ventilátor bych cenil tak 400,- zbytek o.k.
-> David29: Setkal jsi se ve FR nebo AT s takovouhle solí?
-> Jirik_Tuňák: jasný ale pořád je to problematickej spoj
-> Jirik_Tuňák: Mě by zajímalo, v čem je ta sůl sračkoidní
-> Mantrabeach: Jenomže tady to nehnije kvůli tomu, že je tam přeloženej plech, ale protože naše sůl je sračková a agresivní a sežere v tom spoji pozink.
Ale i tak to nerezne nijak moc, na jedničkovejch více, na dvojkovejch málo, já to tam mám třeba normálně zdravý bez rzi.
Ale i tak to nerezne nijak moc, na jedničkovejch více, na dvojkovejch málo, já to tam mám třeba normálně zdravý bez rzi.
-> Jirik_Tuňák: no to je teda pěkně blbý místo.No ale asi jako u feldy když to vidím,tam to hnije jak svině.
-> Targa: Takhle jsem tu spáru celou zatáhnul černým PUR tmelem včetně spoje lem práh před zadním kolem, ani to není na blatníku vidět a na prahu po zavření dveří vůbec.
Na fotce je i vidět, kam až lítá za jízdy bordel v dešti apod.
Jinak se na to trochu nalepí prach, ale lepší než rez.
Na fotce je i vidět, kam až lítá za jízdy bordel v dešti apod.
Jinak se na to trochu nalepí prach, ale lepší než rez.
-> Bagrr- máma mele Emu: Mám požadavek LZ štít kotouče(ten krycí plech),nápis xantia,přední výškové repro pod sklo. Pokud bys přihodil ještě lampičku z kufru,tak souhrnně třebas250,-+/-50kč? Teď jedu mimo CZ,tak pokud by to šlo,tak to připoj k bratrovo verkům,pak jen pošli cenu+č.ú. a já ti to přepošlu
-> Targa: Že mi to vemeš k sobě
dnes odjíždím,až se vrátím,dám vědět,pozdravuj rodiče.

-> Targa: Že mi to vemeš k sobě

-> Jirik_Tuňák: dik mrknu na to
-> Bagrr- máma mele Emu: to ja taky ne:/ spis nevim co si představuješ.. za ty sloupky třeba 150,- za oba , ventilator 200,- zaslepku po čudlíku 20,- radio 700,- ???
jinač kdybys to nafotil tak bych vymyslel jeste asi neco:)
-> Bagrr- máma mele Emu: to ja taky ne:/ spis nevim co si představuješ.. za ty sloupky třeba 150,- za oba , ventilator 200,- zaslepku po čudlíku 20,- radio 700,- ???
jinač kdybys to nafotil tak bych vymyslel jeste asi neco:)
-> VeTeV: otevřela se haupna... A je to částečně rozebraný... Ideální by bylo tenhle víkend...
-> all: ceny navrhněte vy... Vůbec se v cenách neorientuju...
-> all: ceny navrhněte vy... Vůbec se v cenách neorientuju...
-> Mantrabeach: Ne, tam je na X přiblble plech lemu přes plech prahu přeloženě bez tmelení a protože v zimě apod. lítá bordel včetně soli až po vnitřní hranu prahu, tak to nalítá do té štěrbiny a papá to. Proto jsem to preventivně přetáhnul PUR tmelem po celé délce od lemu až k dveřnímu těsnění, jenom tu štěrbinu.
-> Targa: Ještě se podívej na levou stranu, zda nemáš od kamínků prasklou zátku prahu před zadním kolem, u pravého nebývá, tam ji kreje hrdlo nádrže.
Pokud ji prasklou máš, kup novou a utěsni ji karosářským tmelem nebo PUR tmelem.
Preventivně můžeš stříknout i dutiny, jako jsem to dělal já.
Jakmile je zátka v piči, lítá bordel do slepé dutiny mezi prahem a podběhem.
-> Targa: Ještě se podívej na levou stranu, zda nemáš od kamínků prasklou zátku prahu před zadním kolem, u pravého nebývá, tam ji kreje hrdlo nádrže.
Pokud ji prasklou máš, kup novou a utěsni ji karosářským tmelem nebo PUR tmelem.
Preventivně můžeš stříknout i dutiny, jako jsem to dělal já.
Jakmile je zátka v piči, lítá bordel do slepé dutiny mezi prahem a podběhem.
-> Targa 21.03.11 23:39:55: to je od toho ťukance?
-> Bagrr- máma mele Emu: jeee, tak to si najdu cas a stavim se :-) nejak neco vysmelime vyndame, rozebereme...potrebuju jeste zrkadlo k ridici - mam ulomemenej ten cernej nesmysl :-)
edit - to je bouchly a nebo rozebrany na predek?
edit - to je bouchly a nebo rozebrany na predek?
-> Bagrr- máma mele Emu:
takže ja bych bral..:
to radijko
D sloupky asi oba
ventilator topení
zaslepku na vypinac do palubky
jinac bych asi jeste neco vymyslel ale fotky vnitrku atd by pomohli:)
napis mi do zpravy nejakou cenu co zato... jinač taky asi k větevoj:)
takže ja bych bral..:
to radijko
D sloupky asi oba
ventilator topení
zaslepku na vypinac do palubky
jinac bych asi jeste neco vymyslel ale fotky vnitrku atd by pomohli:)
napis mi do zpravy nejakou cenu co zato... jinač taky asi k větevoj:)
-> Bagrr- máma mele Emu: No aspoň tak nebo jestli pojedete jeden z vás Doksy tak tam,převezmu buď já nebo brácha

Jinak dnes stříbrná vyzvednuta ze servisu... Cena za výměnu 3 trubiček, odvzdušnění, odtah na podvalu 40km do servisu jest 7346,- není až tak hrozný jak jsem čekal... Samotná práce s díly vyšlo na cca 4t a nějaký drobný...
-> Bobesh: jestli by ti pomohlo, kdyby ti to stáhl větev k sobě? Poštu opravdu nenávidím a taky díky práci nemám moc času...
-> Bagrr- máma mele Emu: A ty 3 věci bys mi neposlal? Sice taky hradec ale trochu dost dál a Vajgar tady nemáme...