Projeď se na kostkách, jestli neklepe kloub volantové tyče (stojí nová cca 3600,-).
Topení, zda je suché (u nohou spolujezdce). Kdyby tekl radiátor, bude se dělat mlíko na výdechách u čelního okna.
Pak klasika u motoru, chladící kapalinu, zda v ní není olej, olej, zda v něm není voda.
Zkontroluj hydraulické čerpadlo, jestli těsní. Jediné přípustné je, orosení kolem hadic na přípojkách u čerpadla u spon. Ale já to mám suché.
Po studeném startu budou pár sekund slyšet hydroštosy, než si natáhnout olej, pak by měl motor běžet bez hlučného cvakání od hlavy.
Když si zvednete auto do servisní polohy, tak pod to i vlezeš a máš možnost zkontrolovat zadní hydrokorektor u stabilizátoru a prostřední zadní koule, zda neprotíká.
Ještě jeden hydrokorektor je vpředu.
Pozor, může být namazaný s ovládacím mechanismem ručního ovládání, což není totéž jako prolínání hydr. kapaliny. Je to ale rozlišitelné a viditelné.
Ano, výměna hydraulické kapaliny se dělá současně s dofukem koulí. Za cenu 59 000,- kč máš ale možnost si vzít nějakou tu kačku navíc třeba na úvěru a tím pokreješ možné opravy a servis.
Nic na to nestojí raketu J.
Zadní náprava by neměla mít áčka jako prase. Ale pozor, trochu áčka tam jsou už z výroby stejně jako na dnešních novejch autech a třeba Peugeotu 406 apod.
Repas zadní nápravy se provádí sadou spojovacího šroubu, 2x ložisko a takové futro, čímž je upevněno rameno do pomocné nápravnice. Jedna strana stojí cca 1200,- kč.
Identifikace je možná, třeba tak, že při zvedání z nejnižší polohy se třeba vozidlo při stoupání přidírá vzadu, nebo uslyšíš na dírách cvakání a zmíněná extrémní áčka.
Já, protože jsem taky paranoidní mám obě uložení zadních ramen vyměněná. J
Hydraulické vedení trubičkama (servo, brzdy, pérování) nerezne, je v poplastovaných trubičkách.
Z nejnižší polohy by se měla zvednout do 25 – 30 sec. Z nejvyšší nebo terénní do provozní se může stát, že vrznou silentbloky ramen když se auto spouští zpět, protože uvidíš, že je trochu jinej odklol kol při maximální výšce a při provozní. Při zatížení auta v provozní poloze by mělo auto reagovat s nějakým kulturním zpožděním na dorovnání výšky (tj. sednout si na hranu kufru a pak třeba motoru). Lepší testovat při zahřátém motoru. Hydropneumatika má prodlevu, není to vzduchové odpružení.
Jinak takhle vypadá ta zátka vzadu jak jsem říkal :
picasaweb.google.sk/andre
j.spevar/Xantia188V
picasaweb.google.sk/andre
j.spevar/Xantia188V
Jinak netrpí na nic co se týká koroze. Na pravé straně je víčko chráněné vedením k nádrži. Lepší je tedy kolem zátky očistit a zatáhnout silikonem okolo, nebo tím polyurethanem.
Nechal jsem preventivně stříkat dutiny, což se provádí hadičkou po vyšroubování jednoho šroubu západky zámky vždy na sloupku.
Zadní vrátka jsou plastová J