skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zafarbenie čalúnenia interiéru
Našiel som na nete simply spray.na čalúnenie ma s tym niekto skusenosti?
Nakoniec to nevyzerá zle. Použil som zafarbovač oblečenia DÚHA
za 1,50. Uvaril som to vo vode štetcom naniesol na látku. Nechal to zachnúť a dal druhú vrstvu. Po vyschnutí trochu opláchol vlažnou vodou a výsledok je mýslím uspokojivý
Fotil som to za slabého svetla neoniek, tak není vidieť že to ostalo trochu fialové ale omnoho lepšie ako predtým.

-> Bukaj: už som sa do toho pustil, tak uvidím. Práve to schne. Na tu policu nikdy nič nedávam, tak v tom nebude problém, neznášam keď mi niečo zavadzia vo výhlade. Skor sa bojím ako to bude vôbec vyzerať keď to vyschne.
-> 4dams: Hm, to je nahouby :(
Leda, že ta police bude jen na okrasu a nic na ní nikdy nedáš :)
Leda, že ta police bude jen na okrasu a nic na ní nikdy nedáš :)
kúpil som farbu v prášku na zafarbenie oblečenia. Dám ju do vody, nechám to zovrieť a horúce budem nanášať štetcom na tú policu.
skúsim sa popýtať v drogérií. Ďakujem za rady. Dám sem fotku keď sa mi to podarí.
-> stepan: ty barvy na textil je potřeba zažehlit, což syntetika nepřežije. Já jsem barvou na textil dělal zadní sedačky na Rapida. Ale tam nikdo nesedí, takže to drží i bez zažehlení
-> Bukaj: Viděl jsem někde přímo sprej na textil, tak bych zkusil asi to.
Barvy na textil moc nefungují na syntetické materiály, to je tak dobré na len a bavlnu...
...leda nějaká speciální barva, třeba co se používá na koženku apod.
...leda nějaká speciální barva, třeba co se používá na koženku apod.
je to nejáka látka čo pripomína semiš, ale nieje to semiš. Z vnútorrnej strany má tá látka veľmi tenkú vrstvu molitanu ktorý má asi nasať lepidlo ktorým je to prilepené o laminát. Myslíš farbu na textil ktorým sa zafarbuje napr. oblečenie? To treba v tom vyrariť nie?
Co je to za materiál? Jestli látka, tak bych zkusil nějakou barvu na textil