skoda.virt.cz
                skoda.virt.cz

stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
   stredovy tunel felicia
 prohledat

4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 13.03.2010 do 13.03.2010, založil/a Marty Eliáš - zrušená registrace
22:35:46
13.03.2010
13.03.2010

tonek.favo

-> Marty Eliáš: jj, s držákem ti tam půjde v pho, neměj obavu

22:33:02
13.03.2010
13.03.2010

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)  

-> Marty Eliáš: když k němu budeš mít ten držák tak jo
	21:44:00
13.03.2010
13.03.2010

Kuladmin

Tobe pujde na 110proc.

21:40:55
13.03.2010
13.03.2010

Marty Eliáš - zrušená registrace

zdravim vas a mam dalsi otazku  
  nekdo to tu misi psat budu rad kdyz zase poradite
 nekdo to tu misi psat budu rad kdyz zase poradite  chci do svy feldy tunel co je na fotce ale mam tam ted ten dlouhy tunel co nejde nahoru myslite ze mi tam pujde pac sjem cetl ze felicie se delali nak dva typy jeden mekka karoserie a tvrda a tam asi nesel muzete mi poradit zda ma cenu ho kupovat kdyz mam feldu rok vyroby 1995 aby mi tam sel
 chci do svy feldy tunel co je na fotce ale mam tam ted ten dlouhy tunel co nejde nahoru myslite ze mi tam pujde pac sjem cetl ze felicie se delali nak dva typy jeden mekka karoserie a tvrda a tam asi nesel muzete mi poradit zda ma cenu ho kupovat kdyz mam feldu rok vyroby 1995 aby mi tam sel  

nekdo to tu misi psat budu rad kdyz zase poradite
 nekdo to tu misi psat budu rad kdyz zase poradite  chci do svy feldy tunel co je na fotce ale mam tam ted ten dlouhy tunel co nejde nahoru myslite ze mi tam pujde pac sjem cetl ze felicie se delali nak dva typy jeden mekka karoserie a tvrda a tam asi nesel muzete mi poradit zda ma cenu ho kupovat kdyz mam feldu rok vyroby 1995 aby mi tam sel
 chci do svy feldy tunel co je na fotce ale mam tam ted ten dlouhy tunel co nejde nahoru myslite ze mi tam pujde pac sjem cetl ze felicie se delali nak dva typy jeden mekka karoserie a tvrda a tam asi nesel muzete mi poradit zda ma cenu ho kupovat kdyz mam feldu rok vyroby 1995 aby mi tam sel