Přesunuto z tématu
Admin...
To bych nebyl já abych to neokomentoval...
Celá dnešní diskuze začala už tady a já rozhodně nezkousnul to, jak povýšeně tady vyrukoval na Veteranistu, protože je to pohodový člověk z TW:
skoda-virt.cz/cz/.../8792
9-nejede-techweb
Dokonce se to nelíbilo ani adminovi, ale Venca povýšeně napsal, že jsem vlastně "póvl" a vůbec se se mnou coby moderátor nemusí bavit... Nu tak po tom co jsem si přečetl u Majkla ten jeho duchaplný příspěvek jsem si pravda rýpnul a z Vencovo strany přišlo porušení pravidel asi v podstě tak jako když do mě šili VeTeV a spol. Ono opravdu jednoho dne trpělivost přeteče...
-> Milan 136 22.11.11 20:41:58: Souhlas... A to opravdu. Ano máme stejnou prudkou povahu to klidně podepíšu a vím to, ale jinak jsme každý úplně jiný, když občas slýchávám ty názory tak věř, že jsme zcela na jiné vlně
-> Fén 22.11.11 20:40:59: Hele zrovna ty tady máš co psát!!! Zrovna ty, který když jsem nahrál náhledy do karet aut, abych dal odkazy na videa z Mostu a nějaké fotky jsi tady vytáhl 2 roky staré téma a bavil pár členů na můj účet. Já to přešel bez reakce, ale když si mě tady zas bereš do huby, tak bych rád věděl zda to podle tebe nebylo náhodou z tvé strany rýpání do mě? Podle mě ano a měl by sis zamést před vlastním prahem a jít třeba dělat na těch naslibovaných výfukách či nápravách
-> Hurdis 22.11.11 20:47:54: I já jsem za to rád... Pravda psaná diskuze je občas problém a k 90% hádek (otázka je co je to vlastně na fóru hádka? a nebo jen výměna názorů) by při osobním hovoru ani nedošlo.